fredag 8 februari 2013

Frukostförberedelser


Äntligen fredag! Det tog ett tag men till slut packade jag ihop mina saker på kontoret och gav mig av, hemåt, bara med ett stopp i närbutiken innan. Jag har nämligen lovat familjen att det blir lyxfrukost imorgon bitti. Ja, det blir inte ostron och oxfilé men lite utöver vardagsfrukosten. som alltsom oftast består av mackor, te och flingor eller gröt. Det behövs inte så mycket för att förgylla frukosten; en god marmelad, en mogen avokado, färska bär t.ex. är lördagslyxigt. För min äldsta son är MÄNGDEN frukost viktigast. The more - the merrier, är hans motto!

Nu har jag ju fuskat hela vägen hitills och köpt allt färdigt. Funderar dock på att göra något enkelt själv också. Kan dock inte bestämma mig för om det blir amerikanska pannkakor, nybakta frallor eller engelska scones. 
Hmmm... jag har ju några timmar på att knäcka den nöten!

Ha nu en riktigt myspysig fredagkväll!

1 kommentar:

  1. Åh vad härligt, jag älskar lyxfrukost! :-) Jag jobbar nu i helgen men till nästa helg ska jag banne mig fixa lyxfrukost hemma hos oss också.
    Trevlig helg! :-) Kram Carro

    SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.