lördag 9 februari 2013

Lyxfrukost på en skön lördagmorgon


Jamen, visst blev det ju en "myspys-skön"-lyxfrukost i morse. Trodde att jag skulle få kliva upp innan tuppen idag, så jag till och med förberedde igår kväll och dukade och gjorde kalljästa frallor, som fick jäsa i kylskåpet över natten.

Men hör och häpna - jag fick sova nästan till åtta i morse! En fantastisk start på lördagen. Sedan var det slutslappat i sängen, upp och grädda frukostfrallor och stjälp/hjälp av 2-åringen med frukostförberedelserna. Och vilken uppskattad frukost då! Allt som oftast brukar jag hjälpa killarna ta frukost och när jag väl hunnit ta frukost åt mig själv, så är de redan klara och susar iväg och leker igen. Men idag hann jag sätta mig, sitta i lugn och ro och till och med äta upp innan killarna var klara. Ja, de tog om och njöt de också. En lyckad frukost! Lördagmorgnar - veckans bästa morgon! 

Återkommer med recept på de kalljästa frukostfrallorna!5 kommentarer:

 1. Ja, lördagsfrukostar är mysiga! Så skönt när man kan ta sig tid att sitta länge och bara njuta och även plocka fram lite extra. Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 2. Åh vad gott allt ser ut! :-) Kalljäst bröd är ju så smidigt. Ha en trevlig kväll nu också! :-) Kram Carro

  SvaraRadera
 3. Åh,vad härligt gott det ser ut att vara!! och vackert.....

  SvaraRadera
 4. helgfrukostar, bara det bäst!
  Trevlig kväll Lena från make a head food

  SvaraRadera
 5. Lördagsfrukostar är de bästa, oftast den enda helgmorgonen jag och gubben är ledig tillsammans. Då brukar vi lyxa till det lite extra, nu senaste lördag stekte vi bananplättar och åt med kardemummayoghurt, mums!

  SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.