söndag 5 april 2009

Omelettlunch


Det var min man som lagade till lunchen som bestod av denna mumsiga omelett. Jag kan tyvärr inte detta med omeletter, min man är desto duktigare. Vill ändå bjuda på bilder och berätta ingredienserna i denna lunchrätt, som smakade otroligt gott! Den kan ju vara till inspiration såhär i påsktider!

Omelett
 • Ägg
 • Matlagningsgrädde
 • Sommargrönsaker (frysta)
 • En bit paprika
 • Kassler i bitar
 • Riven ost
 • Salt
 • Peppar
 • Persilja

1 kommentar:

 1. Sååå god den ser ut!!Jag älskar omelett men så fin har jag aldrig fått mina!!

  SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.