måndag 27 april 2009

Utmaning

Jag har blivit utmanad av Åsa / EnSidaMedMat Utmaningen innebär att jag ska besvara några frågor och sedan utmana någon annan bloggare genom att lämna en kommentar hos de. Till sist ska jag berätta för den som utmanade mig att jag gjort utmaningen.

Här kommer frågorna:

1.VILKEN MAT ÄTER DU OFTA?

Det händer (alldeles för) ofta att jag svänger ihop en snabb men god pastarätt till lunch. Under tiden som min penne pasta kokar tärnar jag en tomat, hackar några kalamataoliver, finhackar lite rödlök och blandar ihop allt detta med olivolja, salt, peppar och en knivsudd socker. När pastan kokat klart häller jag röran över pastan och mosar/smular därefter fetaost över hela alltet. Lite mer olivolja, salt och peppar! Sen är det klart! Gott!2. NÄR DU ÄR PÅ KALAS, ÄR DU DEN SOM SITTER, ELLER HJÄLPER DU TILL MED ATT DUKA AV?

Jag är uteslutande den som hjälper till; både med förberedelser och med efterarbete. Folk räknar helt enkelt med detta, de tycker att jag är någon att räkna med när det gäller fester och kalas. Detta är både bra och dåligt. Ibland händer dock att jag önskar att jag också kunde få sitta ner och njuta lite.

3.VAR SITTER DU HELST NÄR DU BLOGGAR?

Eftersom jag endast har en stationär dator så sitter jag vid datorplatsen som vi har i ett hörn i vårt sovrum.

4.KÖPER DU TRISSLOTTER OFTA?

Aldrig.

5.VILKEN STAD ELLER LAND HAR VARIT DIN BÄSTA SEMESTER?

Vi åkte till Montenegro för ett par år sedan! Fantastiskt land, trevliga människor, inga inkastare och bra service även på matfronten! Rekommenderas!6.TV KANAL DU TITTAR MEST PÅ?

Jag tittar inte speciellt mycket på TV men mest blir det nog på TV3.De jag vill utmana är:

Sandra/Drömkaka

Helmi/Inspirerar

1 kommentar:

  1. Visst var det en kul grej!
    Bra sätt att lära lite mer om varandra.

    Kram Åsa!

    SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.