tisdag 25 juni 2013

Chokladdoppade jordgubbar, fläderblomsvin och allsångspremiär


Och så har det varit allsångspremiär! Då är sommaren igång på allvar! Såg ni avsnittet? 

En riktigt härlig, ljummen kväll blev det också, så vi lyxade till det med chokladdoppade jordgubbar och ett mousserande alkoholfritt fläderblomsvin från Kiviks Musteri. Tisdagslyx helt i min smak! 

Och vi satt och tittade på allsången, och jag tyckte att avsnittet var ovanligt bra för att vara just allsången! Låtarna var bra och artisterna likaså. Jag har nog blivit gammal!  Efterföljande Morden i Midsomer hoppar jag däremot gärna över. Handlingen är alldeles för långsam tycker jag, även om jag förstår att den serien hör sommaren enligt vissa! Så nu sitter jag här med datorn och mannen tittar på Morden i Midsomer!

8 kommentarer:

 1. Det vinet kom i brevlådan också men har ännu inte hunnit smaka på det. Chokladdoppade jordgubbar är verkligen mumsigt!

  Ser att du gjorde jordgubbskladdkakan här nedan, den är ju så god (och visst blev det bättre med bakpulver i?)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, med bakpulver blev konsistensen jättebra! Annars tycker jag att den blir för kladdig. Och jag är ändå en kladdkakefantast med betoning på just kladdigt!

   Radera
 2. Hej, ja jag såg avsnittet, men den enda som imponerade på mig var Måns. jag har så svårt för carola : / allt känns som en religiös sammankomst då hon tar vid!!! Inget fel med det men jag tycker inte det passar in i ett underhållningsprogram och Gyllene Tider gahhhhh inte bra!!! Förlåt lite negativ, ser fram emot nästa vecka istället! kram Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å andra sidan så vet även de som bjuder in Carola till programmen vad hennes fokus ligger i. Hon är sig själv varje gång! :-)
   Gyllene Tider - hihi, de är ju inte unga längre tänkte jag. Men vem är det egentligen? Roligt att alla sjunger med, tycker jag - ung som gammal.
   Hoppas nästa avsnitt blir mer i din smak Sofia!
   KRAM

   Radera
 3. Carola var ju premiärens stora behållning, ingen lämnas oberörd när Carola visar sig i rutan.
  Att folk inte klarar av hennes raka och uppriktiga tro på Gud visar ju bara hur rädd folk är för att våga tro...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Carola berättar väldigt öppet om sin tro, något som inte alla är bekväma med. I många andra länder och kulturer syns ju tron mycket tydligare i vardagen och blir ingen "enskild angelägenhet" som man håller för sig själv.
   Jag tyckte om Carolas uppträdande igår, även om jag tycker att Thomas Andersson Wijs version av Evighet var snäppet vassare just igår, så vacker!

   Radera
 4. Jag missade allsången. Vad smarrigt med chokladdoppade jordgubbar!

  SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.