måndag 24 juni 2013

Jordgubbar med grädde


Jordgubbar med mjölk. Det var det som jag skulle göra på midsommardagen. 

Jag hade sparat ett gäng goa svenska gubbar från midsommarafton. Och till frukost skulle vi sedan äta jordgubbar med mjölk. Trodde jag ja! Mjölken hade gått ut! Nej, den var inte på väg att promenera sin väg från kylskåpet men datumet var redan passerat och burken var öppnad, så den fick snällt åka ner i vasken.   

Jag hade vispgrädde hemma.  Ovispad grädde tillsammans färska jordgubbar och lite socker på det. Kan det vara gott? 
Suveränt gott! 

Karolina – om du läser detta, förlåt, det bidde inte jordgubbar med mjölk men väl jordgubbar med grädde. Jordgubbar med mjölk har jag fortfarande inte testat!


7 kommentarer:

 1. Mums, precis i min smak! Även vispad grädde sitter fint ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vispad grädde till äter jag ytterst sällan. Det blir i så fall på en gräddtårta med jordgubbar.

   Radera
 2. Tunngrädde är inte så annorlunda än mjölk, bara fetare. För egen del tycker jag det är bäst med lite tunngrädde o lite mjölk, men hellre bara grädde än bara mjölk. Vispad grädde vill jag dock INTE ha till färska jordgubbar. :)
  /Trollmamma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tunngrädde - är det kaffegrädde du tänker på då?

   Radera
 3. Hahaha, men det är ju tanken som räknas ;-). Hoppas du har en fin sommar! Karolina

  SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.