Jordgubbar med mjölk. Det var det som jag skulle göra på
midsommardagen.
Jag hade sparat ett gäng goa svenska gubbar från midsommarafton.
Och till frukost skulle vi sedan äta jordgubbar med mjölk. Trodde jag ja!
Mjölken hade gått ut! Nej, den var inte på väg att promenera sin väg från
kylskåpet men datumet var redan passerat och burken var öppnad, så den fick
snällt åka ner i vasken.
Jag hade vispgrädde hemma. Ovispad grädde tillsammans färska jordgubbar och lite
socker på det. Kan det vara gott?
Suveränt gott!
Karolina – om du läser detta,
förlåt, det bidde inte jordgubbar med mjölk men väl jordgubbar med grädde. Jordgubbar
med mjölk har jag fortfarande inte testat!
Mums, precis i min smak! Även vispad grädde sitter fint ;)
SvaraRaderaVispad grädde till äter jag ytterst sällan. Det blir i så fall på en gräddtårta med jordgubbar.
RaderaTunngrädde är inte så annorlunda än mjölk, bara fetare. För egen del tycker jag det är bäst med lite tunngrädde o lite mjölk, men hellre bara grädde än bara mjölk. Vispad grädde vill jag dock INTE ha till färska jordgubbar. :)
SvaraRadera/Trollmamma
Tunngrädde - är det kaffegrädde du tänker på då?
RaderaJa, väldigt gott!
SvaraRaderaHahaha, men det är ju tanken som räknas ;-). Hoppas du har en fin sommar! Karolina
SvaraRaderaEller hur! Detsamma! /Anna-Leena
Radera