onsdag 1 juni 2011

Morsdagsbrunch

 Jag har alldeles glömt bort att visa vilka godsaker jag åt på Mors dag. Då blev jag bjuden på morsdagsbrunch av mina söner och min man på Villa Talliden. Det är ett mysigt hotell och enfamiljerestaurang med mycket närodlat uppdukat. I söndags fick vi bland annat en nässelomelett, mycket god sådan! Till chokladälskarna stod en mörk chokladbrownie med valnötter och en härlig glasyr uppdukad! Den åt jag två bitar av! Till mitt försvar kan jag säga att bitarna var små, haha! Mannens favorit blev den hemkokta vaniljsåsen till äppelkakan! Så lyxigt att få sitta till bords och inte behöva lyfta ett finger! Det var en perfekt Morsdagspresent men den slår ju såklart inte teckningen som min 2-åring ritade åt mig eller den fina t-shirten jag fick!2 kommentarer:

  1. Vilket fint firande och så söta presenter.

    SvaraRadera
  2. Det ser helt otroligt gott ut! Och teckningen och t-shirten är verkligen underbara.
    Ha en bra helg! :-)

    SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.