torsdag 30 juni 2011

Sköna dagar i solen

Som ni märker så är det lite tyst på bloggen just nu! Värmen gör sitt och det är faktiskt semester för hela familjen nu så vi försöker att umgås med varandra och tillbringa så mycket tid som möjligt utomhus. Midsommarveckan hyrde vi ett sommarhus i Hälsingland och firade midsommar med mannens familj. Jag ska försöka få upp lite bilder på det så småningom.
Just nu blir det en hel del grillat, sallader och annan kall mat i värmen. På bloggens FB-sida rapporteras att ni intar bland annat glass och ankbröst! En svalkande glass kan ju behövas för att svalka sig! Ni får inget recept i detta inlägg men väl en ljuvlig bild på smultronen i vår trädgård! Smultronen är gigantiska, stora som små jordgubbar, men det hade behövts en tändsticksask för att illustrera det bra här på bloggen!

1 kommentar:

  1. Underbart att ni njuter av familjetid och sommaren! Här kör vi med projekt framsidan vilket går väääldigt sakta men säkert.. i värmen går det inte jobba mer än på kvällstid vid 20-22.30.. men klagar absolut inte, skönt med värmen :) Blir inte mycket bloggade hos mig heller.. övervåningen där datorn finns är som bastu, så väljer hellre spendera tiden med annat skoj!

    Hörs av snart! kram

    SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.