måndag 29 juli 2013

Plockmat är alltid rätt!


Ni har väl inte tröttnat på sommaren mina vänner? Jag läser och hör om flera (inte bara ni läsare) som tröttnat på att grilla?? Hur det nu kan vara möjligt. Och har ni tröttnat på grillningen så tycker jag att ni ska satsa på plockmat någon kväll. Det kan man, enligt mig, aldrig tröttna på oavsett årstid. Så skönt att sitta en stund i trädgården när solen smyger sig bakom horisoonten, barnen sussar sött i sina sängar och vi vuxna bara sitter ute, pratar och äter plockmat till middag! Eller vad säger du? Något för dig också? 

3 kommentarer:

  1. Håller med till fullo! Älskar plock :) Problemet är bara att man kan äta så himla mycket ;)

    SvaraRadera
  2. Plockmat är hela vår familjs favorit. Jag tycker snarare att man äter mindre, ja om man inte lägger upp mängder då. Näst efter plockmaten så kommer grillat bland favoritmaten.

    SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.