fredag 14 oktober 2011

Nyheter till fredagsmyset!

Efter en händelserik vecka vankas det skön helg! Det blir nog en del sömn hoppas jag. Minstingen har haft krupp och haft svårt att sova de två senaste nätterna. Nu ser vi framemot att träffa John Blund om ett par timmar och ha en lååång dejt tillsammans med honom!

Men innan dess det givna fredagsmyset! Skålarna laddas med nyheterna Crunchos från OLW, som ska vara tunnare och mer kryddiga majschips än de man annars hittar i tacohyllan. Kommer i smakerna Sourcream Ranch och Cheddar Chili. Dessutom finns Crunchos-dippen Cool Mexican, som också kom som varuprov. Vi har hunnit testa dippen och chipssmaken som heter Sourcream Ranch. Kryddningen i dem chipsen påminner om den som finns i Cheeze Ballz. Själva chipsen är inte som dem som man äter till tacos utan friterade och krispigare – ett mellanting mellan chips och tacochips. Jag och min man tillhör ju inte kategorin chipsfantaster i vår familj men jag tycker att kryddningen får klart godkänt! En hel påse kan jag dock inte trycka i mig, varken av dessa chips eller av några andra varianter!

Hoppas ni har en fin kväll! En rapportering om helgens mat får ni på senast på söndag kväll! Önskar er en underbar helg!  

4 kommentarer:

 1. Härligt att fredagsmysa! Chipsen har jag ännu inte smakat.

  Vår minsting har också varit krasslig och haft feber så vi ska strax också knyta oss. Hoppas ni får en trevlig dejt med John Blund! :)

  SvaraRadera
 2. Jag är heller inte en chipsfantast - får jag välja mellan choklad och chips är det choklad som gäller alla dagar i veckan - men nyheter är ju alltid spännande! Kul att de fick godkänt! Ska se om jag kan tvinga någon annan att köpa dem så jag kan smaka ;)

  SvaraRadera
 3. Amy's piece of cake: Hoppas att er minsting snart är frisk!

  Alexandra - Kärlek på tallrik: Ja, så är det för mig också! Är du bra på att övertyga så ska du nog få smaka!

  SvaraRadera
 4. Vi testade chipsen och dippen till vanlig tacosmiddag och då var allt mycket gott. Men jag hade inte kunnat äta dem som vanliga chips med dip. Fast å andra sidan äter jag nästan aldrig det. Stort plus var chipsens spröda konsistens.

  SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.