tisdag 4 oktober 2011

Morgonstund har guld i mund, kanske...

Solen har inte gått upp när min klocka ringer på morgnarna kan jag berätta. Vi går mot mörkare tider, så det är lika bra att ladda med lite vitaminusar till frukost. Önskar att jag var en grötmänniska men det fungerar bara i perioder. Allt som oftast blir det mackor ändå. Och så rykande hett te!

Ikväll kan ni se framemot receptet på äpplechutney, som några av er har efterlyst. Kanelbullens dag ä det också, huruvida det blir några här på bloggen kan jag inte lova. Eller ska vi säga så här, om inte min man bakar kanelbullar idag så äter vi inga sådana då jag inte kommer att hinna baka idag. Men det där kommer min man att fixa galant. Han har ju vanan inne, bakade t.ex. frukostfrallorna som jag nu mumsar i mig – havrefrallor!

Önskar er en fin dag!

Dagens frukost
Havrefrallor med ost och paprika
Citrusfrukt
Vindruvor
Te (lägg märke till min ursnygga jordgubbstesil, som jag fick av mina vänner i den lyxiga presentkorgen)

4 kommentarer:

 1. Jag trodde din tesil vare en habanero-chili!! Kan tro att jag funderade på hur rykande hett du ville ha ditt te, ha ha...

  SvaraRadera
 2. Jag är också en mackmänniska, hopplöst förtjust i vittbröd. Te marmelad och fralla blir det till frukost på helgerna.
  Funderade just på vad i friden du hade i glaset när jag på slutet läser att det va en tesil, tjusigt!

  SvaraRadera
 3. Duktig man du har - bra att kunna be honom ta över ibland när du själv inte har tid ;) Äppelchutneyreceptet ser jag fram emot, funderar själv på att göra just chutney av de äpplen jag har kvar =)

  SvaraRadera
 4. Remsan: Haha! Ojoj, så roligt! Ja, habanero-te lär bli rykande hett! Jag tror att jag står över!

  Växelhäxan: Skönt att inte vara ensam mackmänniska! Som du ser ovan,så var du inte den enda som undrade! :-)

  Alexandra - Kärlek på tallrik: Ja, min man är den bästa. Snart kommer äppelchutneyreceptet!

  SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.