tisdag 29 oktober 2013

Frukost efter stormen


God morgon! Hur har ni det ute i vårt avlånga land och speciellt i Södra Sverige morgonen efter stormen? Jag tyckte det var aningen lugnt både på bloggen, Facebook och Instagram. Kan det ha berott på att ni kurade inne i ljusskenet och lyssnade på stormen? Jag såg någon knäckt flaggstång på Instagram – vädrets makter är mäktiga! Vi bor ju i Stockholmsområdet, så här har vi klarat oss fint och sovit gott hela natten.

Idag blev det baconfrukost med äggröra. Jag har glömt att köpa rysk yoghurt och keso – mina favoriter, så nu tvingas jag tänka lite kreativt. Men det kan å andra sidan göra en gott! Receptet på godaste äggröran hittar du HÄR>>


Nu önskar jag dig en fin tisdag!


9 kommentarer:

 1. Vi fick behålla både ström och tak, men visst blåste det! Jag blev filosofisk och funderade på hur mycket vi än utvecklar och klarar av så står vädrets makter ändå högst. Det kan vi liksom inte rå på... Hoppas ni inte hade några missöden i stormen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag brukar också bli så där filosofisk! Vi klarade oss helt utan missöden!

   Radera
 2. Ja huah vad det blåste hos oss igår. Det är lite otäckt eftersom vi bor granne med skogen. Men vi klarade oss bra. Fick tom behålla strömmen.
  keso eller kesella blir det oftast för min del till frukost. Men ägg eller äggröra är aldrig fel. Gärna med lite bacon till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra att ni klarade er fint också! Jag brukar ju blanda yoghurt och keso, det blir sanslöst gott! Testa vetja!

   Radera
 3. Här i Kungälv smög sig Simone obemärkt förbi och det ska vi väl vara glada för.. men lite action hade vi kanske velat se ändå med allt detta pådrag och inställda fritidsaktiviteter. Men en gemensam myskväll extra tackar vi inte nej till!

  Kramizar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bättre att vara förberedd än att bli tagen på sängen! Härligt med en myskväll!

   Radera
 4. Nämenn...kolla in ljustaken,en sån köpte jag på ett loppis härom dagen i vitt,hade aldrig sett en sån förr...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jomen, det är ju en Guldkroken. Jag har den 5-armade i ljusblått. Dessutom har jag en 3-armad i ljusblått och en

   Radera
  2. 3-armad i mörkbrunt skulle jag ju skriva. Jag har köpt alla på loppis. När jag var liten hade vi en ljusblå 3-armad hemma och den minns jag så väl.

   Radera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.