torsdag 24 oktober 2013

Varm kryddad äppelmust


Den där tiden, den springer så fort ibland. Så fort att jag liksom själv inte hinner med. Det händer speciellt mitt i veckan. Då är det härligt att gå tillbaks och titta på helgen bilder, vad vi hann med. I söndags kom barnen på att de skulle kratta på framsidan, städa bort löv och göra det fint. Fram åkte skottkärran och med rinnande näsor och med glada tillrop roade sig mina små arbetsmyror med alla härliga löv. 

Myspys, tyckte jag och gick in och värmde hemkokt äppelmust, som jag kryddade med lite YogiTea! Det finns en jättegod smak med kanel, ingefära, kardemumma och svartpeppar (bild nedan). Den inhandlade jag på ICA Maxi och den funkade verkligen suveränt till ½ liter äppelmust. Testa vet jag!


Det värmde gott att sitta på farstubron och sörpla i sig varm kryddad äppelmust! Mer höstmys åt folket!


6 kommentarer:

 1. Härliga bilder. Kryddad äppelmust låter gott. Ha en fin dag, kram!

  SvaraRadera
 2. Smart att krydda musten med te. Man kan ju använda te till en massa saker egentligen. Det ska jag testa! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! I yogiteet ovan är det inga riktiga teblad i sig utan bara "örter".

   Radera
 3. Vad gott det låter!! Yogi te är så himla gott och smaken sitter i länge.

  SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.