söndag 27 oktober 2013

Påfyllning av färger!


I takt med att träden tappa går löven och färgerna i naturen sakta lakas ur känner jag ett allt större behov att återigen fylla på med färg och boosta med det som står till buds vid grönsaksdiskarna. Tidigare idag när jag och barnen var och handlade, fick detta följa med hem. Sötpotatis, potatis, gurka, tomater, purjolök, röd peppar, lime, timjan och koriander. Finns det ekologiska alternativ brukar jag välja dem. Den ekologiska avocadon till exempel är tusen gånger godare. Nyfiken på vad som komma skall? Du får väl kika in här under kommande veckan och ser hur dessa godsaker hamnar på tallrikarna!

Nu önskar jag dig en riktigt skön avslutning på helgen! Jag ska slänga upp fötterna, dricka en kopp örtte och tända en massa ljus. Efter en helg på resande fot (en otroligt trevlig resa på alla sätt och vis) är det ändå alltid sååå skönt att komma hem igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.