måndag 31 december 2012

Frostrosor sammanfattar året som gåttÅret sist dag och jag tänkte summera matbloggsåret och bjuda er på lite godingar.

Dock har vi strömlöst just nu, så jag har ingen internet-uppkoppling och kan inte plocka roliga fakta bland statistiken.  Ännu mer spännande blir det att se hur länge strömmen kommer att vara borta. Kommer vi att tillreda nyårsmaten över eldkorgen må tro? Jaja, mat finns det och eld finns det, så detta blir nog bra ändå!

Tack!
Jag vill tacka er alla fina läsare för det gångna året! Många skriver gulliga hälsningar där ni berättar att ni blir inspirerade av mina recept och bilder. Och jag kan bara säga detsamma om er! Ni kommenterar, gillar och delar med er av era egna tips och rapporterar om bakresultaten. Varje gång det vankas en högtid jagar ni lämpliga recept här. Och jag i min tur kikar in hos er andra, som också är matbloggare. Ni är ganska många numera som regelbundet läser bloggen! Tack till er alla! Jag är väldigt tacksam för den fina stämningen, som ni läsare sprider!

Receptåterblick
När jag tittat tillbaks på recepten, som jag lagat under det gångna året ser det återigen ut som att min familj äter mer fikabröd och bakat än riktig mat. En villfarelse dock vill jag lova. Men vem vill läsa om köttbullar och stuvade mackisar en gång i veckan? Och när jag tittar på vilka recept som är mest populära ser det ut som att ni själva lever på t.ex. blåbärslängder, morotsmuffins, köttfärspiroger och pollykaka! En villfarelse det också, hoppas jag!

Statistik
Nu har strömmen och Internet kommit tillbaks, så här får ni lite andra godingar också från det gångna året. Jag blir lite smålycklig när jag ser på vilka sökningar ni gör på t.ex. google ”frostrosors köttbullar” ”frostrosor bästa kladdkakan” ”chevrepasta frostrosor”. Då tänker jag att ja, jag inspirerar nog er lite grann ändå! Då  och då står ni där med era grytor och vispar och lagar ett recept från min blogg.  

Här kommer korta statistik från det gångna året:

Antal blogginlägg under 2012 (inkl detta inlägg): 237 stycken

Mest besökta receptet på bloggen: Philadelphiabullar ilångpanna >>

Vanligaste sökningen i år (t.ex. via google) genom vilken ni hittade till bloggen: ”frostrosor”, följt av ”morotsmuffins”

Ett urval ovanliga sökord (hur tusan kom ni in på bloggen när ni skrev detta?): 
”brutna finger gipset”, ”de kom om natten kallt blod”, ”hej till gift fransyska”, ”hur långt är ett fjät”, ”i vilken ordning kommer vulkanutbrott”, ”behöver en ros som kallas blåbär med mjölk?”,  ”varför får man äcklig tunga”.

Ni som följer bloggen på Facebook vet redan vad vår familj äter ikväll när det är nyårsafton. Ni andra får se bilder och recept på bloggen den närmaste veckan!

Ha nu ett riktigt gott slut! Och ett gott nytt år! Hoppas du vill fortsätta läsa bloggen även nästa år!


Lite småplock från förra nyårsafton.
Tror ni mig om jag berättar att sönerna tömde detta fat i ett nafs?
De är plockmatsfantaster! 

7 kommentarer:

 1. Gott nytt år! Jag följer dig gärna nästa år också! Kram

  SvaraRadera
 2. Ja nättrafiken med sökorden är ett under... man undrar hur vissa söker och ändå hamnar på våra bloggar ;)

  Gott Nytt År kära Frostis önskar jag dig och de dina!

  SvaraRadera
 3. Gott nytt till er med :)

  SvaraRadera
 4. Gott nytt år! Ser framemot ännu ett år med dig och din fina blogg:)

  Kram!

  SvaraRadera
 5. God fortsättning! Hoppas du hade en fin nyårsafton.

  SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.