onsdag 7 november 2012

Kladdkakans dag - inspirationGod morgon snyggingar!

Har ni hunnit äta frukost än? Någon som är sugen på en bit kladdkaka?

Nu hade ni väl hoppats på att jag serverar kladdkaka så här på morgonkvisten? Ni vet 7 november – kladdkakans dag. Era förhoppningar besannas inte! Fast det skulle ha kunnat hända, då jag är en sådan där hemskt onyttig människa, som (mest förr i tiden) kunde tömma resterna av chipsskålen till söndagsfrukost eller äta choklad till frukost.
Men nej… trots att det idag är ljuvliga kladdkakans dag, så äts det inga kladdkakor i mitt kök just nu. Jag har helt enkelt inte hunnit med att baka någon. Vem vet, kanske rör jag ihop en kladdis ikväll.

Men om du är ute efter ett mumsigt kladdkaksrecept dagen till ära, så har jag flera att bjuda på! Jag är ju en kladdkaksfantast utan dess like!  Här kommer inspiration i form av 10 kladdkaksrecept! Ni kommer till receptet om ni klickar på texten under respektive bild.

Ha nu en riktigt härlig onsdag!5 kommentarer:

 1. Vilka underbara kladdkakor du bjuder på! Hade inte alls koll på kladdkakans-dag, men nu blev jag ju så sjukt sugen:))

  Ha en bra dag! Kram:)

  SvaraRadera
 2. Tack för härlig inspiration! Så många fina och goda recept! Önskar dig en fin onsdag!

  SvaraRadera
 3. En fin kladdkakedag till dig Anna och härligt med all denna inspiration. Hade varit grymt gott med en kladdkaka just nu... :)

  SvaraRadera
 4. Tack för UNDERBAR inspiration : ) kram Sofia

  SvaraRadera
 5. Allt ser väldigt gott ut! Erkänner att jag sitter här i arla morgontimme och äter kladdkaka... :/ (sånt får man väl göra när man är sjuk!?)

  SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.