måndag 5 november 2012

Handla hemmaIdag längtade jag efter att klockan skulle bli 18.00. Jag hade nämligen bokat in leveransen av maten, som jag klickade hem från nätet igår, till kl. 18.00-20.00. Det är ju löjligt men jag satt vid middagsbordet och pratade exalterad om den stundande leveransen. 

Och det dröjde inte många minuter förrän det ringde på dörren och en hurtig tjej stod där med kassarna uppradade. Så enkelt och smidigt och jag vet inte vad. Sedan var det dags för upplockning av varor, och då skickade jag alla killarna till badrummet för att duscha. Själv plockade jag upp alla varor en och en, och njöt. Allt stämde! Vi fick dessutom med Åre Choklad, som välkomsthälsning! Det ni! 

Hittills känns det ju löjligt bra detta med matkassar! Nu ska vi se om vi hinner äta upp allt innan grejerna ruttnar i kylskåpet. Och sen får vi ju inte fuska heller och kila in på affären här hemma. Matsedeln är i alla fall också fixad, så det känns som att jag lagt en bra grund matmässigt för de kommande middagarna.

Nu gott folk är det måndagsmys! Och vem vet, kanske slinker det ner ett par bitar Åre Choklad tillsammans med teet ikväll! 
Ha det bäst!2 kommentarer:

  1. Smidigt att få maten hemlevererad. Det enda jag skulle ha svårt för är att inte få klämma och känna på frukt och grönsaker, men det andra kan gärna någon få konka hem till mig.

    SvaraRadera
  2. Så smidigt : ) gahhh och chokladen me like : ) kram Sofia

    SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.