fredag 29 november 2013

Adventsstämning på gångDet luktar björnkaka>> i hela huset (passar perfekt till advent) och vi börjar så smått komma i adventsstämning, åtminstone i vardagsrummet. Det är en speciell stämning som uppstår när mannen viker kläder och varvar det med bakning medan jag plockar fram adventsljusstakarna och dyker ner i julkartongerna och plockar fram glöggmuggarna, ljushållarna och springer till köket och hämtar ett gäng Ingrid Marie-äpplen och pysslar ihop dem med ett gäng kottar, som barnen plockat. Sedan går jag in och ut ur vardagsrummet och känner in tills den infinner sig. Vilken då? Jo, den där mysiga stämningen – som andas att vi går mot en härlig, ljus högtid mitt i vintern! Då är jag nöjd!


Hoppas du får en riktigt fin första advent-helg!

2 kommentarer:

  1. Vad fint ni har det! Jag ser att jag fascinerats över det när du lagt upp bilder från ert vardagsrum tidigare. Du är så bra på inredning!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Sara! Vad gullig du är! Jag gillar att pyssla och ändra om här hemma vartefter jag gör nya loppisfynd.

      Radera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.