onsdag 27 november 2013

Ligamatcher på stormarknaden, reserapport på ingång och min första miljon


Ni vet den där 25:e timmen, som jag skrev om i förra inlägget, den kan jag ta nu i förskott av tomten. Skulle komma väl till pass! Advent står för dörren, adventsljusstaken på jobbet brann, julpyntet här hemma är kvar långt inne i klädkammarens gömmor. Till helgen ska vi dock både komma i stämning och dra fram lite pynt här hemma. Igår storhandlade jag på Ica Maxi vid halv tio och hjälpte en annan stackars trött storhandlare att hitta pärlsocker och solrosfrön. ”Ah, vi spelar i samma liga”, konstaterade hon när hon såg min sprängfyllda kundvagn och jämförde den med sin. I bägges vagnar samsades de där glöggflaskorna med senapen, Ingrid Marie-äpplena och hyacinterna. När jakten på pärlsockret var över tackade hon för god match! Härligt med humor och samspel sådär halv tio en tisdagskväll på stormarknaden.

Framöver ska ni få lite bilder från vår Wien-resa med besök på kaffehus och otaliga julmarknader. Hoppas ni har lite tålamod kvar med mig. Det återstår lite bearbetning av bilder.

Dessutom har den uppmärksamme noterat att räknaren som håller koll på antalet sidvisningar har passerat miljongränsen! Hurra för det! Förmodligen den enda miljonen, som jag någonsin kommer att uppnå i mitt liv. Ingen dålig miljon det! Tack alla fina läsare! Utan er vore den här bloggen ingenting! Dessutom firar bloggen snart 5 år. Allt detta måste ju firas på något sätt, snart hoppas jag!

Nu önskar jag dig en fin onsdagkväll – och på söndag är det första advent! Det blir myspys!


PS. Något som piggar upp en är ju faktiskt solen som behagar att visa sig då och då. Då känns det fantastiskt att sitta och mumsa i sig en god, uppiggande frukost. Som den på bilden, som jag åt häromdagen! 

12 kommentarer:

 1. Grattis till miljonen :) Och ha en fin advent till helgen.
  Kram Lena från make a head food

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fining! En fin första advent önskar jag dig också! KRAM

   Radera
 2. Grattis till den miljonen! :)
  Ser fram emot resebilderna med spänning.
  Hos oss kommer nog inte allt julpynt på sin rätta plats innan första advent men så reser vi också till London imorgon. Men det är en vecka nästa vecka också som ger tillfälle att julpynta järnet istället.

  En fin adventshelg till dig, kramizar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Agneta! Nu är resebilderna uppe!
   Åh, London! Ser framemot London-bilder jag i min tur!

   Radera
 3. Wow, en miljon sidvisningar är verkligen ingen dålig miljon! grattis! Och stort att bloggen snart funnits i fem år, det måste ju firas ;)

  SvaraRadera
 4. Wow vilken grej 1 miljon! Grattis grattis till din fina blogg kram Sofia

  SvaraRadera
 5. Grattis till miljonen och tack för en inspirerande blogg.
  Linda

  SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.