God morgon solstrålar (och alla ni som inte känner er som
solstrålar)! Hoppas ni får en bra helg! Här är det lite ändrade planer, skulle
åkt på gudsonens kalas, men sjukdomar sätter tyvärr käppar i hjulet. Det blir
en hemma-dag istället.
Ibland har man en ”jag har inget att ha på mig”-dag, fast i
köket. Då är det en ”vi har inget att göra middag av”-dag istället. Hos oss är
det oftast ett resultat av att vi i förväg inte planerat vad vi ska äta. Då går
man runt och tänker att man snart måste handla för det finns snart inga råvaror
kvar hemma. Oftast är det inte sant hos oss i alla fall. Det händer ALDRIG att
det är lampan ensam som håller ställningarna i vårt kylskåp. Det finns allt
möjligt både där, i skafferiet och frysen. Med lite kreativitet, går det att
skapa allt möjligt!
Det här blev resultatet av en ”Vi har inget att göra middag
av”-dag! Inte illa även om jag säger det själv!
Kycklingfiléer med chevre, salami, cocktailtomater och
timjan, 4 portioner
3 kycklingfiléer
½ kruka timjan
½ paket chevreost (60 gram)
6 skivor salami
12 cocktailtomater
Ingen dålig Kajsa Warg middag. Låter riktigt gott! Du har ingen gilla-knapp så nu skriver jag GILLA istället :)
SvaraRaderaTack för gillandet!
RaderaVet inte hur man fixar en gilla-knapp, men vore ju praktiskt att ha en sådan!
HÄr blir det också kycklingfile idag och vi slänger ned av vad som finns i kylskåpet! Vi ha rensat en massa pärmar vi och jisses vilka papper man spar. Ha kvitton kvar sen -93 men nu är dom väck! Trevlig kväll på er
SvaraRaderaWow, kvitton sen -93 när jag var 12 år :-) Det kan inte vara mycket av det som var relevant! :-)
RaderaTrevlig kväll!
Tack för tipset, står nu i ugnen. Spännande
SvaraRaderaHoppas det smakade bra! Rapportera gärna vad du tyckte!
RaderaNu blev jag ju hungrig ;) Kanske nåt att göra imorgon, måste bara kolla vad vi har i kyl, frys och skafferi! Ha en skön lördagkväll :)
SvaraRadera(hoppas det är ok att jag lägger upp din blogg som länk på min, din blogg är så full av mat- och bakinspiration!)
Självklart ok med länkning! Tack! :-)
RaderaVilket gott, "man-tager-vad-man-haver"recept. Har nog heller aldrig hänt att lampan varit solo i vår kyl/frys, den trivs bäst i sällskap:)
SvaraRaderachevré gör nog alla mat underbar god. tyvärr är det bara jag och lille Carl år som tycker om den osten, men vi får å andra sidan allt själva då ;)
SvaraRaderaLena från make a head food
Det där såg verkligen supergott ut! Måste testas. Så också tranbärssillen några inlägg ner - har passat receptet vidare till kära mor, så nu får vi se om det dyker upp till påsk :-)
SvaraRaderaJa den middagen kan vi absolut inte klaga på för att man inte har ingredienser hemma. Men jag står nog över chevrèn, den tycker jag smakar kofta men gubben älskar den osten... men jag försöker verkligen lära mig äta den och roqueforten men det går så där... ;)
SvaraRaderaJösses vad smarrigt! Är den stor fantast av chevré. Mmmm... :)
SvaraRadera