lördag 26 januari 2013

Lördagsfrukost


Sovmorgon! Till halv åtta fick jag sova idag! Det var riktigt skönt.

Efter frukosten åkte vi iväg och inhandlade skridskor åt 4-åringen. Vad praktiska dagens skridskor är med spännen istället för 1 meter långa snören, som skulle dras åt och knytas. Nu är 4-åringen och M på teater. När de kommer hem ska hela familjen iväg och testa skridskobanan och skridskorna. Själv har jag inte stått på ett par skridskor på minst fem år! Hjälp! Hur ska detta gå? Är det som att cykla?

Frukosten idag blev en sådan där skön lyxfrukost med mycket gottigt! Mängden är tydligen viktig enligt barnen! Vi lyxade till det med lufttorkad skinka, små söta paprikor (ej chilifrukter) och resterna från gårdagens varma brietårta. Brietårtan måste ni få receptet på!

Nu önskar jag er en fantastisk helg! Så hörs vi mer senast imorgon!

1 kommentar:

  1. Helgfrukostar är verkligen sköna!
    Gick det bra att åka skridskor? Jag har testat en gång med barnen, (typ första gången på 15 år) oj, så ont i fötterna jag fick! Nä, jag åker faktiskt hellre skidor :)Ha en fortsatt bra helg!

    SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.