söndag 25 oktober 2009

Marängswiss


Denna läckra efterrätt har florerat i matbloggsvärlden den senaste tiden. Och visst är den ju ljuvlig! Jag tycker till och med att den är så god att jag är beredd att välja den före en gräddtårta om jag är födelsedagsbarn!


Marängswiss

Gräddglass

Vispgrädde

Chokladsås

Maränger

Ev. banan


Vispa grädden och skiva banan. Varva glass, grädde, bananer, chokladsås och maränger!

PS. Jag älskar att krossa marängerna med skeden när jag äter marängswiss!

6 kommentarer:

  1. åh så mycket smaskigt du har lagt in..
    Ha ha läste vad du skrivit om din gubbe, kan meddela att min har inte nappat på den idén heller. Visst skulle det ju ha varit himla kul om dom hade gästspelat lite på våra bloggar.
    Hm jag ska tjata lite mera på min tror jag..
    Trevlig måndag...

    SvaraRadera
  2. Ohjaa! Håller med marängswiss är faktiskt godare, dock inte lika snyggt ;)

    SvaraRadera
  3. Nu blev jag riktigt sugen! Ser ju jättegott ut det där! =)

    SvaraRadera
  4. ååh attans, glömde köpa hem maränger idag..

    SvaraRadera
  5. Vilken klassiker! Det får bli efterrätten när vi bjuder våra pappor på fars dags-middag. Min pappa är tokig i marängswiss :o)

    //Linda

    SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.