torsdag 12 november 2009

Ljummen pestopasta med kassler

Vår kamera gick sönder i allhelgonahelgen men nu har vi äntligen köpt en ny så att jag kan blogga igen. Bjuder här på en pasta med pesto och kassler. Den går bra att variera med till exempel skinka, bacon eller varför inte göra den vegetarisk med smörstekta kantareller. Enkel är den och så god ljummen!


Ljummen pestopasta med kassler, 4 stora portioner

500 gram pasta

½ burk pesto

300 gram kassler

2 tomater

50 gram ruccola

parmesan

Olja

Salt

Peppar


Koka pastan efter anvisning på paketet. Strimla kasslern och fräs den eventuellt i lite olja. Tärna tomaterna. Vänd ner peston i den ljumna pastan, rör ner kassler och tärnade tomater. Slunga sedan ner ruccolan. Smaka av med salt och peppar och toppa med nyriven parmesan och lite olivolja.

2 kommentarer:

  1. Hallå där..
    Såg riktigt mumsigt ut..
    Pesto är nått som jag alldelens nyligt ha börjat använda..
    Ha dock aldrig prövat att göra själv än så länge..
    Gott är det i alla fall.
    Ha en trevlig helg

    SvaraRadera
  2. Mmm, ser alldeles förträffligt gott ut.

    Ha en bra helg!

    SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.