Denna läckra efterrätt har florerat i matbloggsvärlden den senaste tiden. Och visst är den ju ljuvlig! Jag tycker till och med att den är så god att jag är beredd att välja den före en gräddtårta om jag är födelsedagsbarn!
Marängswiss
Gräddglass
Vispgrädde
Chokladsås
Maränger
Ev. banan
Vispa grädden och skiva banan. Varva glass, grädde, bananer, chokladsås och maränger!
PS. Jag älskar att krossa marängerna med skeden när jag äter marängswiss!
åh så mycket smaskigt du har lagt in..
SvaraRaderaHa ha läste vad du skrivit om din gubbe, kan meddela att min har inte nappat på den idén heller. Visst skulle det ju ha varit himla kul om dom hade gästspelat lite på våra bloggar.
Hm jag ska tjata lite mera på min tror jag..
Trevlig måndag...
Ohjaa! Håller med marängswiss är faktiskt godare, dock inte lika snyggt ;)
SvaraRaderaNu blev jag riktigt sugen! Ser ju jättegott ut det där! =)
SvaraRaderaååh attans, glömde köpa hem maränger idag..
SvaraRaderaVilken klassiker! Det får bli efterrätten när vi bjuder våra pappor på fars dags-middag. Min pappa är tokig i marängswiss :o)
SvaraRadera//Linda
Gud vad fin din header är!
SvaraRadera