Har du både köttfärssås och spaghetti kvar sedan dagen innan och inte vill äta exakt samma rätt två dagar i rad? Prova då att göra om att göra en spaghettilasagne! Det blir krämigt och gott med bechamelsåsen!
Spaghettilasagne
Överbliven spaghetti
Överbliven köttfärssås
Mjölk
Mjöl till redning
Kryddor; örter, peppar, vitlök eller vad du vill
Ost
Sätt ugnen på 175 grader. Koka upp mjölk och gör en toppredning med mjölet. Låt såsen koka så att mjölsmaken kokar bort. Krydda enligt eget tycke. Blanda spaghetti och köttfärssås i en gratängform. Häll över bechamelsåsen och toppa med ost. Gratinera i ugn.
Hej!
SvaraRaderaHittade din blogg via Matplatsen,mycket trevlig måste jag säga och jag älskar ochsa matlagning och fixa mysigt med levande ljus hemma.... Spaghettilasganen lät ju görgod(göteborgska), måste testas!
kramar,Anna