söndag 28 juni 2009

Semester med allt som hör till!


Jag är fortfarande föräldraledig så jag har ingen semester i den traditionella bemärkelsen, min semester har pågått i drygt tio månader och jag har lyxat och umgåtts med min son. Det tänker jag fortsätta med ett tag till! Däremot börjar M sin semester nu så det känns som att sommaren drar igång på riktigt. Det är soligt, varmt och dags för slappardagar; semester helt enkelt! Jag har laddat med sommarläsning i form av Katerina Janouchs Sommarbarn, en bok som jag fått för ett tag sedan men inte hunnit slå upp. Idag var det så varmt att jag kände mig tvungen att göra en liten jordgubbsdrink/smoothie för att svalka mig. Denna avnjöts tillsammans kanelbullar som en vän skickade med oss hem igår när vi var där på kalas.


Nu blir det lite sommartid i bloggen, vilket betyder att jag inte kommer att uppdatera lika ofta!

Jag hoppas att ni alla kommer att njuta av sommaren i fulla drag, det ska jag i alla fall göra!

9 kommentarer:

 1. Har ju haft långledigt (föräldraledigt) i 3 år nu men det känns alltid mer som semester när M går på semester.

  Mitt flingsalt med chili har också stått länge i kryddhyllan. Men något som är toppengott är att använda det på foccacia.

  Ha en härlig "semester"!

  SvaraRadera
 2. Ser ut som en jättemysig dag!

  SvaraRadera
 3. vad härligt det låter med god smoothie och kanelbullar!

  SvaraRadera
 4. Härligt med ledighet med barnen när det är sommar! Det har jag också! juni, juli och aug är jag helt ledig, semester + sparade föräldradagar, de är toppen! Njut och må så gott i värmen! Kram från oss på ön...

  SvaraRadera
 5. Känner ungefär som du att bloggen får stå tillbaka lite..
  Är ju så härligt ute så man måste ju passa på att samla energi till vintern...
  Eller upplevelser så man har att blicka tillbaka på...
  Jag har inhandlat Marie ljungstedt som jag ska ligga och läsa när jag får semester..om 2½ vecka..
  Ha en underbar sommar med mycke god mat, upplevelser och familjetid...
  Och tack för alla kommentarer på min blogg dom uppskattas...
  Nä nu är det dags att jobba lite..
  Kram från Norrland

  SvaraRadera
 6. Tricket med kokoskakorna - "smeten" ska blandas, INTE vispas.

  Ha en skön sommar!!

  //Linda

  SvaraRadera
 7. Det ser härligt ut :D Och vilken fin duk i bakgrunden med jordgubbar på!

  Ha en trevlig semester!

  SvaraRadera
 8. Tackar, jag ska njuta som om jag hade en äkta semester, för så känns det här på landet & jag har redan hunnit baka :)

  Hoppas du får det jättehärligt & så hoppas jag på att du har någon liten stund över då du orkar uppdatera om hur du har det :)

  SvaraRadera
 9. Jag rekommenderar alla i sommarsverige min cheesecake den smakar nästan glass.
  gottochenkelt.blogg.se

  SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.