måndag 22 juni 2009

Båtresa med restaurangbesök i Food Garden

I torsdags kväll när vi tog båten över till Åland passade vi på att njuta av en härlig 2-rätters middag ombord på fartygets à la carte-restaurang. Jag åt en ljuvlig pizza toppad med kronärtskocka (min favorit), sparris, tomat och ruccola och givetvis massor av mozzarella under toppingen. M i sin tur valde en saffranstagliatelle med spenat, vitlöksfrästa champinjoner, rostade pumpakärnor och limeaioli. Behöver jag ens nämna att maten smakade fantastiskt? Vi lyxade till med efterrätt och då valde jag en blåbärstårta med grädde och jordgubbssås. M hittade sin favorit Crème brulée i dessertmenyn och den serverades med chokladglass och Grand Marnier marinerade jordgubbar.


4 kommentarer:

  1. Å vad gott det där såg ut då! Kronärtskocka är en favorit här med ;)

    SvaraRadera
  2. Ni ser verkligen ut att ha haft enr iktigt god restaurangupplevelse, ser galet gott ut!!

    Hoppas du också hade en härlig midsommarhelg!

    SvaraRadera
  3. Vad smarrigt det ser ut!

    SvaraRadera
  4. Så gott det såg ut...
    Vi va faktiskt över till åland får några år sedan,(är nog många år sedan när jag tänker efter) hyrde en stuga i 1 vecka med en annan famlij...
    Vi åt av smörgåsbordet som dom serverade på båten, mycket mat och jättegott va det...

    SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.