Jag har haft en form av bloggtorka. Eller egentligen kan man väl kalla det för tidsbrist. Jag har lagat mat men inte haft tid och ork att lägga in recept och bilder på allt. Fy skäms på mig! Jag ska försöka att uppdatera tätare igen, något som emellanåt blir trixigt med en tiomånaders och allt vardagsstök som ska fungera. Ikväll lyckades jag dock ta tag i bloggandet! Enjoy!
Pasta alla Norma
2 aubergine
2 hela vitlökar
Olivolja
1 ask körsbärstomater
Salt
Svartpeppar
Penne Pasta
Parmesan
Sätt ugnen på 200 grader. Skär några snitt i sidan på auberginerna och placera dessa med snittytan uppåt på en bakplåtpappersklädd plåt. Skär av några centimeter av toppen på en vitlök så att man ser klyftorna inuti. Lägg vitlöken på grillfolie och stänk över olivolja på den och förslut paketet. Lägg paketet bredvid auberginerna. Rosta i ugnen i 15-20 minuter. Ta sedan ut plåten och häll på körsbärstomaterna. Stänk över olivolja. Rosta i ytterligare 15 minuter eller tills auberginerna ser ut som punkterade bildäck.
Koka pastan enligt instruktion.
Skala auberginen och lägg innanmätet i en skål tillsammans med de rostade tomaterna. Öppna foliepaketet och kläm ut klyftorna ur vitlöken. Mosa aubergine, tomater och vitlök med en potatisstöt eller en visp. Tillsätt salt, peppar, olivolja och pasta och rör runt. Toppa med riven parmesan!
Hihi du hade gärna fått kommit över på go´bullar dock är de redan slut men jag älskar ju att baka så ;)
SvaraRaderaDå kan du få bjuda med på pasta alla norma, mmm hihi!