måndag 24 januari 2011

Och vinnaren är...

Nu ikväll efter träningen har jag stått och mixat smoothies och njutit av färgsymfonin och era skapelser! När alla smoothies sedan stod klara var det dags för provsmakning där jag i egenskap av huvuddomare och min älskade make som coach, bildade en tvåmannajury. 2-åringen satt också med och sörplade i sig glatt och gav varje smoothie samma bedömning: ”Oj, vad gott!”. Jag är beredd att hålla med. Vilka skapelser! Alla tävlanden ska känna sig stolta över sina kreativa recept.


Dock var det ett bidrag som utmärkte sig alldeles speciellt!

Juryns motivering lyder:
”Frisk och lättdrucken smoothie med en oväntad twist, som ger denna smoothie dess alldeles unika karaktär!”

Vinnaren av värdecheckar från Valio till ett värde av 400 kronor är

ensmakavkarin! Stort grattis!
Mejla mig din adress så kommer värdecheckarna på posten!

ensmakavkarin skickade in ett recept på en jordgubbs- och basilikasmoothie, till vilken hon använder
Valio Yoghurten ”Valio Vanilj Jordgubb”.

Receptet på smoothien kan ni redan nu se under tävlingsinlägget men imorgon lägger jag ut receptet på den och alla andra tävlingsbidrag tillsammans med bilder! Nu har ni 9 fantastiska smoothie-recept med tillhörande bilder att längta till.

Tack till alla tävlanden!

En tävling i samarbete med Valio

3 kommentarer:

  1. Åh jordgubb som jag älskar och det var tom en smoothie som jag kan dricka.. måste köpa tillbehör och prova :) Grattis till vinnaren!

    SvaraRadera
  2. Men åh vad skoj att jag vann! :-D Tack så mycket! Det där är min personliga favorit! Hoppas de andra gillar den också :-)

    SvaraRadera
  3. Mmm ser jättehärligt ut som du ställt upp alla smoothies på brickan. Grattis till vinnaren och till er som fick det "jobbiga" arbetet med att provsmaka;)

    SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.