söndag 25 oktober 2009

Entrecotéwok

Överbliven entrecoté, lyxigt! Det blev en snabb lunchwok med lite grönsaker, som serverades tillsammans med nudlar! Tänk på att man inte behöver ha färdiga frysta wokgrönsaker. Oftast får man till en riktigt bra wokbas på grönsaker och rotfrukter som man redan har hemma!


Entrecotéwok, 4 personer

250 gram entrecoté

1 stor morot

1 liten burk ananas

1 broccolistånd

1 paprika

½ gul lök

Sweet chili sås

Lime

Salt

Peppar

Olja


Nudlar


Stek entrecotén i olja tillsammans med morotsstavar, ananasbitar, broccolibitar, strimlad paprika och gullöksbåtar. Smaka av med sweet chili sås, lime, salt och peppar. Serveras med nudlar!

1 kommentar:

  1. Åhh jag älskar alla varianter på kött- och grönsakswok!

    SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.