onsdag 2 december 2009

Bloggen Frostrosor 1 år!

Idag är det exakt ett år sedan jag skrev det första inlägget i bloggen! Då blev det lussebullar och sedan dess har jag fyllt på med ett otaligt antal mat- och bakrecept. Ett och ett annat ämnesavvikande inlägg har jag väl också skrivit måste jag medge. Men mest har jag delat med mig av relativt enkla recept som jag antingen lagar ofta eller provat för första gången.


Bloggen har fungerat som en virtuell kokbok som jag lagrat mina recept i till glädje både för mig själv och för andra! Och bloggen verkar ha fallit er besökare också på läppen! För ni har hittat hit via andra matbloggar, från sökmotorer och några från min bekantskapskrets (har dock hittills hållit låg ton om att jag skriver en matblogg). Ni verkar ha tyckt om det som ni hittat, för ni har återkommit många gånger!


Tack alla fantastiska läsare för alla fina kommentarer! Utan era peppande ord hade jag kanske lagt ned bloggen vid det här laget! Vilket roligt år vi haft och vad mätta och belåtna vi alla är!


Nu närmast ligger julen och därför bjuder jag på länkar till förra julens godaste recept! Enjoy!Marknadsnougat


Julkryddade mandlar och nötter


Bananfudge


Parmesan och ölkorv är perfekta tilltugg till glöggen

7 kommentarer:

 1. Grattis till 1 år! Jag har också snart "bloggat" i ett år. I januari någon gång är det. Jag kommer absolut att fortsätta läsa sin blogg så fortsätt som du har gjort under det här året. Du har en superbra blogg.

  SvaraRadera
 2. Tack själv för en mysig och bra blogg:) Idag ska jag göra makaronlådan igen hehe redan gjort den en gång;) Smarrig värre, Krille gillar verkligen det också. Kram!

  SvaraRadera
 3. Grattiis! Jag hänger gärna på ett år till! :D

  SvaraRadera
 4. Grattis till 1 årsjubileumet. Visst är det sjukt kul med all positiv respons som man får och det gör att man bara vill fortsätta ännu mer.

  Givetvis hänger jag med även i fortsättningen.

  SvaraRadera
 5. Åh grattis , hoppas det fortsätter alltid med den :) !

  & vad mycket gott julgodis , blir så sugen :) !!

  SvaraRadera
 6. Stort Grattis!!

  Ser framemot ett år till..... ;)
  Så fint du gjort det i köket!
  Snor idén med blockljusen, zinklådan och ljusslingan till nästa år!


  Ha det bra!

  SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.