torsdag 27 mars 2014

Bilder där våren känns


Hej vännen!
Jag ser att du kikar in här då och då och väntar på ett inlägg. Det har dröjt innan jag fick någon tid och ork att göra något. Förra helgen var mysig med 8-årskalas och dop uppe i Norrland. Solen sken, alla var på strålande vårhumör. Det syns nog på bilderna här nedan! 

Den här veckan har gått till vabbande, jag och mannen byter av varandra. Till helgen vankas ett till dop men vi ser ut att åka dit med endast halv styrka. Lite tråkigt men sjukdom rår man ju inte över. Vi är vid ganska gott mod ändå och passar på att umgås, pyssla och diska (diskmaskinseländet har kastat in handduken).

Jag blir glad av solen och av alla vårblommor som dyker upp lite varstans nu. Jag fångade ett par tussilagon på bild när vi stannade vid vägrenen med sonen – ett sådant där ”nöden har ingen lag”-stopp. Jag önskar dig en härlig torsdagkväll! Nu siktar vi mot helgen – och då är mitt mål att lägga upp lite middagsrecept åt er!

Stora kramen och tack för att du kikar in här, på Facebook och på Instagram! Härliga fina läsare!

Från helgens 8-årskalas! 

Söndagen bjöd på dop i den här vackra kyrkan
uppe i Hälsingland med
efterföljande dopfika i församlingshemmet. 


PS. Alla bilderna i det här inlägget är tagna med min mobilkamera, Samsung S4 Zoom. Jag vill ha gärna era åsikter om om kvaliteten på bilderna – funkar de för bloggen, eller föredrar ni när jag fotar med systemkameran? DS.

4 kommentarer:

 1. Trots era vardagsbekymmer med vab och diskmaskin som inte längre vill vara med så har du en glad och munter ton här på bloggen och levererar en härlig vårstämning, tack för det :) och samsungbilder funkar alldeles utmärkt bra för mig.
  Just det, kanske ska berätta att en bloggläsare tipsade mig om dina Philadelphiabullar i långpanna härom dagen, perfekt att baka till många i långpanna, så de bullarna tänkte jag ge mig på att göra till nästa kalas.

  Önskar en trevlig helg!
  Birgitta  SvaraRadera
 2. Bilderna duger utmärkt för min del. Kämpa på i vabbträsket, skönt att ni verkar ha det bra ändå. Tack för en härlig och inspirerande blogg.
  Linda

  SvaraRadera
 3. Visst är det en härlig säsong! Om det finns tillräckligt med ljus och man inte vill fota med kort skärpedjup duger mobilkameran gott. Så praktiskt!

  SvaraRadera
 4. Vilken fin tussilagobild, främsta vårtecknet. Känner igen det där med Vabbande, kalas osv som fyller helgerna. Vad härligt det såg ut med godispåsar i trädet. Ha en fin helg!

  SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.