måndag 19 augusti 2013

Yoghurt och keso - och I'm back!


Hua, så lång tid det gått sedan senaste blogguppdateringen!
Men nu är jag här, peppad för att fylla bloggen med en massa härligt som bakats och lagats i augusti, och ser jag framemot allt vad hösten har att erbjuda i matväg! Hurra för det! Hoppas ni också är peppade på skördemat snart!

Varför har det då varit så tyst här på bloggen?
Jo, jag har kämpat med mitt körkort och idag är dagen kommen. Jag kan numera titulera mig körkortsinnehavare! Hurra för det också! 
Tänk att åka iväg och storhandla helt själv! Någon kväll tänker jag åka iväg och handla sent och njuta av att gå runt på stormarknaden, slänga grejer ner i vagnen och sedan cruisa hem med alla matkassarna i bakluckan och musiken dundrandes i stereon! 

Till sist ett frukosttips.
Testa att blanda keso och turkisk yoghurt (jag gillar mezeyoghurten bäst). Toppa med färska bär och lite lite honung! Bara så gott!

Ha det fint, och kram på er! 

18 kommentarer:

 1. Grattis till körkortet. Kör försiktigt :)

  SvaraRadera
 2. Grattis till körkortet!! Det är guld värt att ha körkort!! Kram

  SvaraRadera
 3. Grattis till körkortet! Det är en sån lättnad när man väl har det, den dagen var underbar minns jag.

  Kesoyoggi, ja tack! Bra frukost som jag håller mig mätt på länge :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det känns kul!
   Kesoyoghurt - min nya favorit! Kul att det finns fler som fastnat!

   Radera
 4. Skönt att du är tillbaka välbehållen! Man hinner tänka många tankar när man går in på din sida dag efter dag och ingen är där...man vill ju inte att något tråkigt ska ha hänt som gör att du inte hinner blogga. Då är det ju extra roligt att du är tillbaka med ett körkort i handen!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tank snälla B-M för omtanken! Jag har lagt upp bilder på instagram under den här tiden!
   Men nu är jag tillbaka här på bloggen också!

   Radera
 5. Grattis till körkortet! :) Vilken frihet det är att ha, själv har jag inte kört så mycket bil sen vi flyttade till Kungälv. Göteborgstrafiken gjorde att jag fegade ur... men efter ett bilbyte har jag nu kört mer på en månad än de senaste tre åren totalt så jag är på g... kör försiktigt bara! Och jag ser framemot hösten med din blogg, kramizar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Agneta! Ja, här i Stockholmstrakten får man inte vara feg inte, lika bra att köra köra bara! Jag lovar att köra försiktigt!
   Ja, nu siktar vi på en härlig blogghöst!

   Radera
 6. Grattis till körkortet!!


  Cissi
  Http://nastanperfekt.blogg.se

  SvaraRadera
 7. Åh stort Hipp Hipp Hurra och Grattis!!!
  Bra jobbat!

  Kram Lena från make a head food

  SvaraRadera
 8. Bra jobbat! Grattis och kör inte fortare än dina skyddsänglar kan flyga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag lovar! Minns att jag sa precis sådär till min lillebror när han tog körkort!

   Radera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.