I söndags var det dags för årets glöggmingel! Vi bestämde oss för att bjuda in vänner och bekanta hem till oss eftersom vi insåg att vi själva inte skulle hinna peta av middagsgäster varje kväll i december. Glöggmingel kändes som en bra lösning, vilket det också visade sig vara. Vi använde oss av öppet hus-varianten mellan klockan 13.00 och 18.00, då det bara var att komma och gå som man ville. Det uppskattades av många som hade julhandel att uträtta den dagen eller även andra besök. Vi dukade upp ett litet gottebord bestående av:
- Glögg, russin, mandlar
- Julmust
- Cocacola för de som av någon anledning inte dricker julmust
- Lingondricka
- Ölkorv
- Parmesanost
- Gorgonzola
- Philadelphiaost
- Kantarellpajer - hemmagjorda
- Tunnbrödsrulle med skagenröra - hemmagjorda
- Salta pinnar
- Pepparkakor
- Lussebullar - hemmagjorda
- Knäck - hemmagjord
- Bananfudge -hemmagjord
- Skumtomtar
- Gelehjärtan
- Chokladtårta med chokladtryffel -hemmagjord
- Fruktfat med ananans, kiwi, honungsmelon, sharonfrukt, physalis, äpplen, fikon
- Clementiner
- Julbrända mandlar och cashewnötter -hemmagjorda
- Julchoklad
Åh, det ser otroligt gott ut!
SvaraRaderaser gottit ut
SvaraRaderaSer jättegott ut och jag har fått masor av inspiration till mitt glöggmys....
SvaraRaderakram