tag:blogger.com,1999:blog-3276567522063702690.post6552411884377157723..comments2024-03-09T13:44:44.232+01:00Comments on Frostrosor: Mandelpesto på laxfiléer, vårgrönsaker och pestosåsFrostrosorhttp://www.blogger.com/profile/00319058793619188765noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-3276567522063702690.post-88248869959050496552012-04-28T14:00:33.237+02:002012-04-28T14:00:33.237+02:00Vilken bra blogg du har:) kollade efter Äppeltzats...Vilken bra blogg du har:) kollade efter Äppeltzatsiki på google och hamnade här^^<br />kolla min matblogg om du vill oxå:)Lindahttp://mat-inspiration-linda.bloggplatsen.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3276567522063702690.post-46799836411865629392012-04-26T22:53:41.841+02:002012-04-26T22:53:41.841+02:00Dags nu då! :-)Dags nu då! :-)Frostrosorhttps://www.blogger.com/profile/00319058793619188765noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3276567522063702690.post-20683578771208559172012-04-26T22:53:23.572+02:002012-04-26T22:53:23.572+02:00Sitia är klart godast. God är även den kretensiska...Sitia är klart godast. God är även den kretensiska olivoljan som man kan beställa från marinasolivolja.se Har gjort det med gott betyg!Frostrosorhttps://www.blogger.com/profile/00319058793619188765noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3276567522063702690.post-44704565397305730442012-04-26T22:51:55.991+02:002012-04-26T22:51:55.991+02:00Brukar du ta olja tills du får rätt konsistens? Ka...Brukar du ta olja tills du får rätt konsistens? Kan ju gå åt ganska mycket då tycker jag.Frostrosorhttps://www.blogger.com/profile/00319058793619188765noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3276567522063702690.post-34787678472966630732012-04-26T22:51:33.828+02:002012-04-26T22:51:33.828+02:00Det tycker jag absolut!Det tycker jag absolut!Frostrosorhttps://www.blogger.com/profile/00319058793619188765noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3276567522063702690.post-57883149076959886802012-04-26T22:51:23.106+02:002012-04-26T22:51:23.106+02:00Nej, eller hur!Nej, eller hur!Frostrosorhttps://www.blogger.com/profile/00319058793619188765noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3276567522063702690.post-60381973258007621292012-04-26T20:47:47.349+02:002012-04-26T20:47:47.349+02:00Åh jag som fortfarande inte fått till att göra ege...Åh jag som fortfarande inte fått till att göra egen trots att fick receot av dig läänge sen... så gott!min mat o viktnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3276567522063702690.post-64394835958304872062012-04-26T17:30:32.553+02:002012-04-26T17:30:32.553+02:00Åhhh, den Sitia-olivoljan är inte fel alltså! Den ...Åhhh, den Sitia-olivoljan är inte fel alltså! Den hade vi hem i bagaget från Kreta för några år sen... här dricks det nästan olivolja får vi erkänna ;)<br />Sitter och funderar på om vi gjort egen pesto nångång, kan inte komma ihåg... däremot brukar vi blanda pesto med crème fraiche och ha på lax i ugn.<br />Ser gott ut det här med! :)Agneta i Livsnjutarnas Gourmetkökhttp://bloggen.fi/livsnjutarnasgourmetkoknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3276567522063702690.post-58161327952734077852012-04-26T15:35:09.685+02:002012-04-26T15:35:09.685+02:00Hemgjord pesto är helt klart bäst. Men späda den m...Hemgjord pesto är helt klart bäst. Men späda den med vatten brukar jag aldrig göra.Remsanhttps://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3276567522063702690.post-91480410054417562722012-04-26T06:54:58.975+02:002012-04-26T06:54:58.975+02:00Aldrig blivit av att jag gjort egen pesto... Det ä...Aldrig blivit av att jag gjort egen pesto... Det är nog dags för det! :)Sara på Vardag.nuhttp://vardag.nunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3276567522063702690.post-81400154618691472932012-04-25T21:53:06.237+02:002012-04-25T21:53:06.237+02:00hemgjort pesto blir aldrig felhemgjort pesto blir aldrig felhedlund_mattias@hotmail.comnoreply@blogger.com