tag:blogger.com,1999:blog-3276567522063702690.post3192043364976218442..comments2024-03-09T13:44:44.232+01:00Comments on Frostrosor: Hemmagjord kakmix - Havrekakor med tranbär och vit chokladFrostrosorhttp://www.blogger.com/profile/00319058793619188765noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3276567522063702690.post-30291589048992030512013-03-14T22:02:20.985+01:002013-03-14T22:02:20.985+01:00En mycket trevlig present. Kakorna ser farligt god...En mycket trevlig present. Kakorna ser farligt goda ut. Remsanhttps://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3276567522063702690.post-26708833976879556812013-03-14T10:47:45.596+01:002013-03-14T10:47:45.596+01:00Vilken bra ide! Den ska jag ta fasta på genast,ska...Vilken bra ide! Den ska jag ta fasta på genast,ska träffa en kompis i em. Tack!B-Mhttps://www.blogger.com/profile/06046681310463749163noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3276567522063702690.post-89386937643597977662013-03-13T20:07:19.136+01:002013-03-13T20:07:19.136+01:00Hej Inga!
Vilka kryptiska rader tänker på? Specifi...Hej Inga!<br />Vilka kryptiska rader tänker på? Specificera så svarar jag gärna!<br />Man kan säkert byta ut muscovadosockret med vanligt socker men tänk på att det inte blir lika mustig smak. Du kan även byta ut socker mot råsocker, det är inte lika raffinerat som vitt socker. <br />Om du drar ner på sockret, så skulle jag nog prova att dra ner på sockermängden med max 1/3. Frostrosorhttps://www.blogger.com/profile/00319058793619188765noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3276567522063702690.post-30500259863563753012013-03-13T10:28:31.523+01:002013-03-13T10:28:31.523+01:00Jättebra tips ska prova och baka dessa.
Men en frå...Jättebra tips ska prova och baka dessa.<br />Men en fråga vad det ska det stå på de kryptiska raderna mot slutet?<br />Kan man ersätta ljust muscovadosocker med vanligt socker och kan man minska sockermängden utan att de blir rinniga har nämligen lite problem med sockerintag. Försöker äta så lite socker som möjligt.<br />M.v.h Inga (inga.r@telia.com)Anonymousnoreply@blogger.com