Sommar och snittar är en bra kombo. I och för sig är snittar
gott året om. Är man som jag plockematsfantast, så är man nästan med all
säkerhet även snittfantast! Busenkla snittar bereder man genom att inhandla en
påse crostini och en burk av soltorkade tomater creme. Tipset fick jag från
tidningen allt om mat, och kan lova att det är ett toppentips. Testa ni också
när orken tryter att göra något mer avancerat. Krämen med soltorkade tomater
var för övrigt även god att göra en kall röra på till lammfärsbiffarna – ta
creme av soltorkade tomater och rör ner lite philadelphiaost. Kan det bli annat
än gott?
jodå snittar/crostini gör vi allt lite då och då. Antingen egna eller så köper vi färdigt beroende på ork och hur stressade vi är. Men så gillar vi plockmat också :-)
SvaraRaderaJa, snittar är alltid gott och går hem både till vardags och fest tycker jag. Är cremen något nytt? Har inte sett det (vad jag vet) i butikshyllan tidigare...
SvaraRaderaTack för din fina kommentar inne hos mig, den värmde! :)
Jag kan tänka mig att den är en nyhet men jag vet faktiskt inte. Läste som sagt om den i tidningen allt om mat och så hamnade den i kundvagnen i affären när jag kände igen den. Riktigt god!
RaderaMUMS : ) yes snittar is the sh.t ; ) mums kram Sofia
SvaraRaderaJa, eller hur!
RaderaSoltorkade tomater är något jag upptäckt under det senaste året. Perfekt att ha med ungsrostade grönsaker eller sallader.
SvaraRaderahttp://bakasockerfritt.blogg.se/
Ja, gott till mycket!
RaderaSnittar är gott och soltorkade tomater gillar jag mycket! Ha en fin fredag!
SvaraRaderaÅh mums, den cremen måste jag köpa! :-)
SvaraRaderaTrevlig helg! :-) Kram Carro
Ja, bäst att spana in den!
RaderaDet så gott med snittar och allt plockmat.
SvaraRaderaSka spana in den, tack!
SvaraRadera